Nokre gode huskeregler når du handler på senteret!

Når du skal handla på butikken er det svært viktig at kvar og ein av oss gjer alt vi kan for å begrensa smitte av Corona-viruset. Her er nokre gode råd når du skal handla hos oss!

OPNINGSTIDER:

Rema og Kiwi har ope som vanleg, 7-23 (9-21). Nille og Trend har redusert opningstid på kvardager 10-18 mens dei øvrige har vanlege opningstider. Tanita’s frisør og Adorn frisør er begge heilt stengt.

Frå 15.mars blei òg kiropraktorar, tannpleie, fysioterapeutar stengt.

For å redusere risiko for spreiing av koronasmitte, må alle våre kundar følgje avstandsregelen på 1 meter. Dette gjeld både inne i butikkar og i fellesarealet til senteret.

2 tanker om “Nokre gode huskeregler når du handler på senteret!

  1. Utruligt god sørvis & lika go om ikkje bedre hjelp å få frå dei som jobbar i dei forskjellige butikkane-:)
    Det bør merkast opp på parkeringsplassen & spesielt der det e handicap parkering. Har enda tilgode att noken sjekkar kven som parkerer på dei plassane…alt fra folk som berre»ska inn ein liten tur» til desse som kjøre sckotera m/øvebygg,sistnevnte har heller ikkje noke på dei plassane å gjera,det er ikkje eit registrert kjøretøy på den måten! Er sjøl avhengig a slik plass 👩‍🦼men ser jaggu mykje løye noke eg ikkje er aleina om. Håpar d blir gjort noke med dette for me som treng plassane masar sjølv og blir dermed svært upopulære,det E’KJE VÅR JOBB &GJERA DETTE heller….
    Fortsatt go dag vidare og riktig go helg!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *