Nr 1 Fitness

Hjertelig velkommen til oss! Du kan trene når du ønsker på Nr1 Fitness treningssenter på Lindås Senter og på vår avdeling på Mastrevik Torg. Vi har åpent 24 timer i døgnet, hele året – også høytidsdager. Nr1 Fitness ligger sentralt på Lindås Senter, slik at du også kan kombinere trening med andre hverdagssysler og ærend.

Vi ønsker å være Norges Triveligste Treningssenter kjede, vi vil at alle skal ha det bra hos oss og vi vil gjøre så godt vi kan for at din treningsopplevelse skal bli bra. Er du nyskjerrig på hvordan vi har det så er det bare å komme innom oss og få en rundtur på senteret.

Du vil møte hyggelige priser hos oss da Nr1 Fitness er byen rimeligste treningssenter. Tren fra kun kr 399 per måned. Om du ønsker, kan du også få et gratis, personlig, treningsprogram ved innmelding!

Hvis du ønsker å få maksimalt utbytte av dine treningsøkter, vil du også få mulighet til å trene med en av dyktige personlige trenere.

Har du problemer med å gå ned i vekt? Da er livsstilskurs fra Livea noe for deg! Kursene har fokus på en varig livsstilsendring, og vil passe både deg som trenger stor vektreduksjon samt deg som kun trenger å bli kvitt de siste kiloene.

Du kan trene på egenhånd med toppmoderne utstyr, eller delta på gruppetimene. Bli med å prøv noen av de mest populære timer som ZumbaSpinning og mye mer!

BLI MEDLEM I DAG

Tren når du vil og til hyggelige priser!

KUN 399,- per mnd!*        Student/Honnør KUN 369,- per mnd*

* Forutsetter 12 mnd avtaletid

Vi har også medlemsskap uten bindingstid.

Åpent 24 timer i døgnet,
365 dager i året


Betjente åpningstider:

Mandag: 11-17.30 / 20-21

Tirsdag: 11 – 16

Onsdag: 11 -18

Torsdag: 19 – 21

Fredag: 11 – 15

Laurdag: Ubemannet

Søndag: Ubemannet

Telefon
55 70 60 54

E-post
line@nr1fitness.no

Heimeside
http://nr1fitness.no/lindas/

Facebook